Kövess minket!
  
     

Tudnivalók a videó digitalizálásról

Tudnivalók a videó digitalizálásról
2014, november 25.

A videó digitalizálás segítségével modern formát ölthetnek régi videói, azonban van néhány információ, melyekkel érdemes tisztában lennie, mielőtt leadja megrendelését a szolgáltatónál:

  • A videó digitalizálás során minőségi lemezeket használnak, de nem szabad elfelejteni, hogy ezek is megsérülhetnek, megkarcolódhatnak a későbbi használat során. Ajánlott ezért, hogy kedvenc videóját több darabszámban is megrendelje.
  • A digitalizált videókat általában DVD-re rögzítik, de külön kérésre többnyire minden szolgáltatónál egyéb adathordozóra való rögzítésre is van lehetőség.
  • Digitalizálás során a videók mindig olyan formátumba kerülnek, melyet a DVD lejátszók is lejátszanak, de szükség esetén bármilyen formátumban lementhetőek a videók.

Digitalizálás során minden videót egységesen az alábbiaknak megfelelően szokás lementeni: szabvány DVD minőség szerint 720×480 NTSC, a bitrátát pedig 25, illetve 29 képkocka/másodperc sebességre állítják.

Mai világunkban a legtöbbször digitális formában rögzítjük a videókat, azonban korábban készített emlékeinktől sem kell megválnunk, hiszen a videó digitalizálás lehetőséget nyújt arra, hogy biztonságos formában tároljuk őket.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
fénykép digitalizálás2
Fényképek modern köntösben

Modern világunkban egyre több ember tárolja képeit digitális formában, azonban számos emlékünket továbbra is papíralapú fényképek formájában őrizzük. Sajnos az...

Close