Kövess minket!
  
     

A fénykép digitalizálás előnyei

A fénykép digitalizálás előnyei
2014, november 25.

Napjainkban egyre több szerep jut a digitális világnak, emlékeinket, képeinket is gyakran inkább digitális formában, valamilyen adathordozón őrizzük, hiszen ez a modern technikai vívmányoknak köszönhetően kézenfekvő és praktikus megoldásként szolgál.

Mindenkinek vannak azonban féltve őrzött kincsei, régi fényképei, melyek állapotát szeretné megóvni. Kiváló lehetőséget nyújt erre a fénykép digitalizálás, melynek során a képek minőségén is lehet javítani számos eszközzel, így például:

  • Fényerő beállítása
  • Vörös szem eltüntetése
  • Szükség esetén kép vágása
  • Papír hibák, sérülések, hajtások javítása

Egy CD akár 500 digitalizált képet is képes tárolni, továbbá lehetőség van digitalizálás után a képeket albumba helyezni a CD-n, ami egy diavetítést tartalmaz.

A fényképek digitalizálását követően minden rokonának, ismerősének örömet szerezhet, hiszen a képeket annyi példányban oszthatja szét közöttük, amennyiben csak szeretné. A fénykép digitalizálásnak köszönhetően minőségi formában megőrizheti a képeit gyermekei, unokái számára.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
W
Esküvői videó felvételek sokszorosítása

Vannak olyan események, melyek minden mozzanatára egy életen át szeretnénk emlékezni. Ilyen életünk egyik legszebb napja, az esküvő, melynek részleteit...

Close