Kövess minket!
  
     

A CD készítés folyamata

A CD készítés folyamata
2014, november 25.

A modern technika világában is sokan használnak még CD-ket, mivel egyszerű adathordozónak számítanak. A különböző cégek reklámjaikat, cégkatalógusukat, használati utasításaikat is gyakran CD-n mellékelik, ugyanakkor hétköznapi életünkben is számos alkalommal használunk CD-ket.

Ennek értelmében napjainkban is nélkülözhetetlen a CD készítés, mely két tevékenységet takar, CD írás, illetve CD sokszorosítás.

A CD írás során adatokat, tartalmakat írnak a kívánt lemezre. A lemásolt, sokszorosított lemezekre akár képet is lehet nyomtatni, ami egyértelműen utal a CD tartalmára, ugyanakkor stílusos, egyedi külsőt kölcsönöz neki. A sokszorosított lemezeket egy hengerre helyezik, így könnyebben tárolhatók és szállításra is sokkal alkalmasabb ez a megoldás, mintha több tokban kapná kézhez az ügyfél a megrendelt CD-ket.

Számos esetben érdemes a CD sokszorosítás mellett dönteni, így például demó lemezek készítéséhez, reklámajándéknak szánt lemezek előállításához, vagy cégek által kreált lemezek kivitelezéséhez.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube